575B1689Danique Luijsterburg
 

Mijn naam is Danique Luijsterburg, geboren en getogen in Dordrecht.

Sinds mijn 10e wist ik 
dat ik verloskundige wilde worden en keek ik veel naar bevallingsverhalen op tv. Ondertussen ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en verloskundige. In 2016 ben ik met enorm veel plezier voor deze praktijk gaan werken als vaste waarneemster!

Naast de verloskundige werkzaamheden ben ik graag als hobby bezig met het maken van (kinder)meubels van steigerhout. Voor de praktijk heb ik ook meubels mogen maken :-)   Ben je nieuwsgierig? Kom dan gezellig een keer langs op de praktijk!

Waarom verloskunde?
Verloskunde, de ontwikkeling en geboorte van nieuw leven en de transformatie van vaders en moeders to be tot ouders vind ik fantastisch. De begeleiding van een zwangerschap, het ondersteunen tijdens de bevalling en de verzorging van het kraambed vind ik het leukste wat er is. Ik vind het zo bijzonder dat ik als verloskundige deel mag uitmaken van de ontwikkeling en begeleiding van één van de mooiste momenten uit iemands leven. De geboorte van nieuw leven. 

Als verloskundige vind ik persoonlijke aandacht en laagdrempelig contact erg belangrijk, en daar ben je bij mij en deze praktijk bij het juiste adres.